Winkelwagen
Subtotaal
Korting
€ -
Bezorgkosten
Totaal

Over ons

De lekkerste gegrilde kip, dat is waar KipKip.nl voor staat! Het begint met een verse Hollandse kip*. Volgens geheim recept wordt deze gekruid, waarna ze langzaam gegaard wordt aan 't spit. Zo blijft de kip heerlijk mals en sappig. Om je vingers bij af te likken!

KipKip.nl is een formule welke de sappigste gegrilde kippen thuisbezorgd. De gehele menukaart bestaat uit kipproducten. Hierbij valt te denken aan spicy hotwings, krokante kipschnitzels, malse kipfiletjes, of een gezonde salade met gegrilde of krokante kip. Voor de kids hebben we heerlijke kindermenu’s! Vanzelfsprekend zijn we ook de vegetariërs niet vergeten en kunnen ook zij kiezen uit een aantal menu’s.

De gerechten worden geserveerd in combinatie met heerlijke bijgerechten zoals appelmoes en een keuze uit Franse- of ambachtelijke frites, Twister fries, een gepofte aardappel, maïskolf of een breekbrood. Vergeet ook zeker onze speciale KipKip ketchup niet! Een heerlijke licht pittige ketchup, speciaal ontwikkeld voor onze kipgerechten. 

Wees er als de kippen bij en bekijk snel ons gehele assortiment! Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

*Halal geslacht